Selkeät ja monipuoliset asumisvaihtoehdot tarpeisiisi

Accomodation Hamina Majoitus
  1. Fiksu Valinta: Valitse kalustettu asunto – olitpa sitten lyhyellä työreissulla, pidempiaikaisella projektiurakalla tai kaipaat vain väliaikaista majoitusta. Tarjoamme majoitusvaihtoehtoja hotellissa, hostellissa, omakotitaloissa ja rivitaloasunnoissa.
  2. Vaivatonta Majoittumista: Oma majoituskapasiteettimme on jo tällä hetkellä yli 200 huonetta, varmistaen vaivattoman majoituksen isoillekin ryhmille. Keskitä asumisratkaisut yhdellä sopimuksella – meillä se onnistuu.
  3. Edullinen ja Joustava Hinnoittelu: Hinnoittelemme omistamiamme kiinteistöjä edullisesti, ilman välikäsiä. Tämä tarkoittaa kustannustehokasta majoittumista sinulle.
  4. Nopea Reagointi Tarpeisiisi: Oli tarpeesi sitten pitkäaikainen tai lyhytaikainen, reagoimme nopeasti ja hoidamme majoitusjärjestelysi joustavasti.
  5. Ystävällinen ja Ammattitaitoinen Palvelu: Henkilökuntamme on aina valmiina varmistamaan majoittujien viihtyvyyden. Ystävällinen ja ammattitaitoinen tiimimme auttaa tilanteessa kuin tilanteessa.
  6. Lokalisaatio -palvelut Osana Kokonaisuutta: Tuemme majoittujia kotiutumisessa alueelle. Olemme yhteiskuntavastuullinen toimija ja toimimme yhteistyössä alueen muiden yrittäjien kanssa.

Tervetuloa nauttimaan kodinomaisesta majoittumisesta, missä on valinnanvaraa ja ystävällinen palvelu auttaa viihtymään!

Perus

13€ alkaen / yö
  •  

Huoletonta asumista keskeisillä sijainneilla! Peruspakettimme tarjoaa täysin kalustetun huoneiston, jossa on ilmainen WiFi. Ole yhteydessä ja nauti mukavuudesta ilman ylimääräisiä krumeluureja.

Standardi

20€ alkaen / yö
  •  

Päivitä oleskelusi Standardi-majoituspakettiimme. Nauti täysin kalustetun huoneiston, ilmaisen WiFin ja säännöllisen perussiivouksen mukavuudesta. Hoidamme välttämättömät asiat, jotta voit keskittyä työhösi ja rentoutumiseen.

Eksklusiivinen

60€ alkaen / yö
  •  

Koe huippumukavuus Exklusiivinen-paketillamme. Saat täysin kalustetun huoneiston, ilmaisen WiFin ja päivittäisen siivouksen. Tämä on huoletonta ja vaivatonta majoittumista, suunniteltu helpottamaan arkeasi. Nauti pienistä ekstroista, jotka tekevät suuren eron.

Voimmeko auttaa?

Toisinaan sopivan tilaratkaisun löytäminen on haasteellista, mutta ole yhteydessä ja anna meidän auttaa sinua! 

Mikäli meiltä ei jostain syystä löytyisi sinulle sopivaa ratkaisua, ohjaamme sinut siinä tapauksessa yhteistyökumppaneidemme puoleen.

soita: (+358) 401466916 / laita sähköpostia: INFO@ROOMZ.FI