THE – Aidosti asiakaslähtöinen kokemus

Tervetuloa tutustumaan THE -palvelukonseptiin ja sen kehittymiseen yhdessä kumppaneidemme kanssa! Blogissamme haluamme avata hieman toimintamme taustoja, kertoa keitä olemme, mitä teemme, kenen kanssa ja ennen kaikkea, miksi olemme olemassa.

THE -konsepti sai alkunsa muutama vuosi sitten, kun meille tarjoutui mahdollisuus hankkia entinen poliisi- ja oikeustalo Haminasta. Innostus syttyi välittömästi, ja niin alkoi tämän historiallisesti merkittävän rakennuksen muuttaminen hotelliksi. Emme kuitenkaan halunneet luoda vain tavallista hotellia, vaan halusimme tarjota ainutlaatuisen kokemuksen, joka kiteytyy nimeen THE Hotel. Nimi kätkee sisäänsä toimintamme ytimen ja arvot: Truly Hospitable Experience (Aitoa Vieraanvaraisuutta). Me itse rakastamme matkustamista ja aitoja ihmisiä ja kokemuksia, siksi niitä haluamme tarjota myös asukkaillemme. Siksi nimeen lisättiin arvoja korostava etuliite THE.

Alusta alkaen oli selvää, ettemme halua keskittyä vain lyhytaikaiseen hotellimajoitukseen, jota alueellamme tapahtuu pääasiassa sesonkiaikoina. Päätimme erikoistua pitkäaikaisten majoittujien tarpeisiin ja luoda THE Roomz -konseptin, mistä johtuen matkan varrella mukaamme on tarttunut useita kiinteistöjä Haminan ja Kotkan seudulla palvelemaan pitkäaikaisen majoituksen tarpeita. Alueellamme sijaitsee Suomen suurin yleissatama, jossa on viime vuosina toteutettu useita mittavia projekteja ja niitä on tiedossa myös tulevaisuudessa. Projektimajoittujille haluamme tarjota kokonaisvaltaista palvelua, jossa he kokevat olevansa tervetulleita Kymenlaaksoon ja voivat löytää tarvitsemiaan palveluita myös muilta toimijoilta kauttamme. Itse olemme saaneet matkailusta paljon hyvää juuri avuliaiden ihmisten kautta, joten haluamme profiloitua samanlaisiksi – helposti lähestyttäviksi ja yhteisöllisyyden luojiksi.

Pitkäaikaiseen majoitukseen meillä on yli 200 henkilölle saatavilla oma yksityinen huone  ja koska kiinteistöt ovat omassa omistuksessamme, voimme tarjota majoituksen kilpailukykyiseen hintaan. Parhaimmillaan majoituskapasiteettimme on ollut täynnä usean kuukauden ajan, ja olemme oppineet, millainen prosessi on majoittaa pitkäaikaisesti asukkaita, jotka tulevat pääosin ulkomailta ja tarvitsevat apua ja neuvoja myös vapaa-ajalle.

Vaikka olemmekin erikoistuneet pitkäaikaisiin majoittujiin, niin yrityksemme ei ole unohtanut myöskään lyhytaikaisia majoittujia, joita alueellamme on erityisesti kesäaikaan: heitä palvelee THE Hotelimme, joka sekin elää ja uudistuu parhaillaan. THE Hotelin yhteydessä majoittujiamme palvelee loistava ravintola Mon Ami, jolla on pitkät perinteet Haminassa. Ja muitakin uutisia on tämän korttelin osalta tiedossa: jos kaikki menee suunnitellusti, niin ensi kesänä olisi mahdollisuus nauttia virvokkeita vaikka entisissä putkatiloissa.

Kun projektimajoittamisessa on tullut suvantovaiheita, olemme kehittäneet myös muita yhteisöllisiä palveluita kiinteistöihimme. Viimeisimpänä tulokkaana on syntynyt THE Office -konsepti, ja tarjoamme yrityksille sekä etätyöntekijöille toimistotiloja Haminan ytimessä. Etätyömahdollisuudet ovat lisääntyneet, mutta samalla ihmisten tarve kuulua joukkoon ja olla sosiaalinen ei ole kadonnut mihinkään. Voisiko Haminassa uudenlainen co-working-tila ratkaista tämän haasteen? Palveluamme voisi kuvailla myös toimistohotelliksi, sillä THE Hotelin palvelut ovat samassa korttelissa. Tämä konsepti on meillä laajentunut jatkuvasti, mutta vielä löytyy tilaa uusillekin yrityksille!

Kaikki nämä palvelumme liittyvät yhteen THE Roomz -toiminnan alla: meiltä löytyy tiloja joka lähtöön. Mutta mikä on meidän merkitys ja ydin – miksi olemme olemassa? Vastaus on yhteisöllisyys. Yhdessä tekeminen. Aitous. Haluamme mahdollistaa vierailijoille aidosti asiakaslähtöisen kokemuksen.

Jos haluat kuulla meistä lisää, niin ole rohkeasti yhteydessä – olet lämpimästi tervetullut tutustumaan tiloihimme!

Terveisin,

Mia

THE Roomz Group Oy

Jaa postaus